Tegn på at forholdet begynder at blive seriøst

Der er som regel en overgangsperiode fra man begynder at date hinanden til at man egentlig er i et forhold. Men hvordan ved man, om det er ved at blive seriøst, og hvordan ved man, om den anden person er på samme bølgelængde? Her er nogle tegn på, at I begge ønsker at gå ind i et forhold med hinanden.

Manden viser kærlighed

Det er altid et godt tegn, når manden viser kærlighed. Og det sker ikke altid lige med det samme, så når det endelig begynder at ske, er forholdet på vej et sted hen.

Mange kvinder er dog ikke helt sikre på, hvordan mænd viser kærlighed. Det kan faktisk også foregå på forskellige måder. Alle har deres egne måder at vise omsorg på, men nogle af de generelle tegn er at han nyder at tilbringe tid med partneren, kærtegn og berøring, rosende ord samt gaver og positive overraskelser.

Disse ting ses ikke ret ofte, når manden er i tvivl, hvilket måske er tilfældet lige når I begynder at date. Så hvis det udvikler sig i en positiv retning, vil du som kvinde formentligt kunne bemærke nogle af de måder, manden viser kærlighed på. Og det viser meget godt, at han er interesseret i et seriøst forhold.

Kvinden dedikerer sig

Kvindens kærlighedstegn er selvfølgelig lige så vigtige som mandens. Der skal to til en tango, men det er værd at huske, at mænd og kvinder ofte viser kærlighed på forskellige måder.

Kvinder er ofte mere verbale og vil gerne tale sammen om tingene. Som mand bør man ikke blive skræmt af at have dybe samtaler om, hvor forholdet er på vej hen, og hvilke fremtidsplaner I har.

Når kvinden dedikerer sig, er det et rigtigt godt tegn. Det kan for eksempel være ved at tage initiativ til at møde vennerne, ved at sætte tid til side for at være alene sammen, ved små tjenester, ved at lave mad, og naturligvis også ved masser af berøring og fysisk kontakt.

I laver planer sammen

Som par har man altid planer sammen. Det er en vigtig del af parforholdet. Hvis du og din partner har datet i en periode, og I begynder at lave fælles planer, som involverer mere end jer to, der bare mødes, så er det rigtigt positivt for forholdet.

Ikke alle begynder at lægge planer sammen omgående, og der er intet i vejen med at der går nogle måneder, før det er tilfældet. Men når man begynder at tage til fødselsdag sammen, rejse sammen, eller hjælpe hinanden med særlige begivenheder, kan man så småt få en idé om, at partneren rent faktisk er seriøs omkring at starte et forhold.

Møde med familien

Ingen stor forklaring her – når man møder sin partners familie, er man uden tvivl klar til et forhold.

Undtagelsen vil selvfølgelig være for teenagepar, hvor man stadig bor hjemme og ikke kan undgå at se familien. Men når man som voksen introducerer sin nye partner for familien, er det typisk et rigtigt godt tegn. Så hvis du har mødt din partners familie, eller hvis I har planer om at tage skridtet snart, kan du være sikker på, at din partner har gode intentioner i det lange løb.

I kan ikke undvære hinanden

Sidst, men ikke mindst – ethvert forhold bliver seriøst, når man indser, at man slet ikke kan undvære hinanden. Det er måske det største tegn af dem alle.

Når man dater, ser man kun partneren indimellem. Hvis mellemrummet mellem jeres dates føles lange og ensomme, og I begge har det på samme måde, er det selvfølgelig fordi I har en naturlig trang til at være sammen. Sådan skal det helst være, når man går ind i et forhold. Den gode nyhed er også, at I får masser af tid til at være sammen, når forholdet netop bliver officielt!

Det er almindeligt med lidt tvivl i begyndelsen, så det er generelt vigtigt at lytte til følelserne. Samtale med partneren (eller den potentielle partner) er også en rigtig god idé. Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvordan man står, og hvordan man egentlig ser ud i partnerens øjne – så hold øje med tegnene, og tag initiativ til at snakke, hvis du er i tvivl om noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *