Brugt båndsav sikrer dig en fleksibel og effektiv produktion

 

Er du slagter elle har du en passion godt kød? Der findes, tro det eller ej, mange forskellige maskiner og apparater indenfor slagterfaget. Det er meget mere end bare en stor kniv og et solidt skærebræt. Blandt andet anvendes en båndsav indenfor faget. Læs mere her omkring hvad en båndsav i virkeligheden er.

Hvad er en båndsav?

Der er sket meget med den såkaldte båndsav. Det første båndsav blevet opfundet tilbage i starten af det 19. århundrede. Det var englænderen William Newberry, som han patenterede i 1809. En båndsav består af et langt savblad, hvis ender er sammenloddede. Der er dog sket meget siden den første båndsav. Almindeligvis så ville man også forbinde en båndsav med industrien, hvor den anvendes til blandt andet møbelindustrien. Det er dog ikke det eneste. I dag anvendes det i mange forskellige brancher til mange forskellige formål. Den er nemlig også at se indenfor fødevarebranchen. Det er hos slagtere, men også i storkøkkener, hvor den anvendes til udskæring af store mængder fisk, kød og andet. På denne måde er man sikret præcise og ene udskæringer, der giver et ens resultat.

brugt båndsav

Brugt båndsav

Det kan dog være noget af en investering at foretage sig, hvis man skal ud som selvstændig slagter eller andet og anskaffe sig en båndsav. Derfor kan man med fordel se nærmere på en brugt båndsav, som fremstår ligesom ny. Det skal langt fra skræmme nogle væk, tværtimod. Hvis man finder et ordenlig sted at købe en brugt båndsav, så skulle den intet fejle.

 

Flere steder tilbyder tilmed rengøring, smørring og gennemtjek af båndsaven, så man er sikret et velfungerende produkt. En båndsav vil uden tvivl være en rentabel investering. Det giver langt mere fleksibilitet og funktionalitet. På denne måde sikrer man en effektiv produktion.

 

Man opnår følgende fordele

  • Billigere pris
  • Effektiv maskine
  • Fleksibel produktion

Sikkerhed ved en båndsav

Som så mange andre maskiner af forskellig slags, så er sikkerhed meget vigtig. Derfor er mange båndsav også monteret med afskærmning. En detalje, som er værd at tage med på vejen, er, at man skal placere sin båndsav et sikkert sted, hvor der ikke er risiko for, at nogle skulle gå ind i den.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *