kosmetolog

En kosmetolog er for dig, der vil have det gjort ordentligt

Ansigtscreme, beauty produkter og smarte masker på nettet, kan kun række så langt. Det sker nemlig ofte at teksterne på hjemmesiderne lover guld og grønne skove, men når produktet så kommer, er det ikke mindre end en kæmpe skuffelse. Derfor kan det være en rigtig god ide at erhverve sig en kosmetolog, hvis man vil have et ordentligt resultat.

Grove metoder er ofte de bedste

Det skal lige siges at et besøg hos en kosmetolog ikke er en dans på roser, hvis man skal have behandlet ting som akne. En god kosmetolog tager ordentlig ved, og bliver ved også selvom det gør ondt. Dette er selvfølgelig også en god ide, da der ellers ikke ville ske noget så. Ordsproget siger det bedst, “En diamant er bare et stykke kul under pres”. Ironisk nok, så laver en kosmetolog også en diamantslibning, der renser og eksfolierer huden, og regenererer celler.

Trods at sådan en wellness oplevelse kan være relativ grov ved huden, så er det kun i ekstreme tilfælde det bliver nødvendigt. Den mest normale oplevelse hos en kosmetolog, er en dejlig afslappende ansigtsbehandling, agurker på øjnene, og en rejse ind og ud af søvn mens man ligger og nyder behandlingen i fulde drag. Der er en lang række af behandlinger, om det er afslapning eller kosmetisk, så giver det altid resultater.

kosmetolog

Smukhed ligger i udstråling

En kosmetolog kan hjælpe med mere end en ting. For at være smuk handler det faktisk sjældent om hvor godt man ser ud, men hvordan man føler sig. Føler man sig smuk, synes andre også at man er smuk. Så udover at sådan en behandling hjælper med at få rettet øjenvipper, øjenbryn og få extensions, så kan en lang behandling hvor man får renset huden og gjort ved, have den samme effekt.
Men det er jo fint at man ved hvad en kosmetolog laver, og hvad der i teorien foregår, men hvilke behandlinger bliver der rent faktisk (for det meste) tilbudt?

  • Quick behandling (hurtig rensning og ansigtsmaske)
  • Standardbehandling (indeholder alt det normale)
  • Diamantslibning (meget effektiv peeling)
  • Pro. Microneedling (dermaroller mod akne-ar)
  • Farvning og rettelse af bryn
  • Vippe extensions

Vil du ha flere tips til skønhed?

BeautyLiving er det bedste skønheds univers, hvor du får tips og tricks og guides som denne: Selvbruner guide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *