Børneplakat

Skønne børneplakater – Træd ind i børnenes univers

Børnenes univers

En verden fyldt med fantasi og leg, som bringer fantasibøgernes univers til en realitet i dagligdagens stress og virvar. Gennem plakaternes verden får man muligheden for at slippe alle tøjler, og begive sig ud på en fantastisk rejse i børnenes univers.

 

Børneplakater er med til at danne fundamentet for børnenes univers. De finurlige produkter giver børnene tilladelse til at træde ind i et magisk univers med åbne arme. Igennem plakaterne giver man børnene et frirum til at opleve glæden ved fantasi. Glæden ved at lege uden begrænsninger. Her får frugterne tilført en identitet gennem et ansigt, rævene kan køre på cykler og kaninerne bruger muntert paraply i regnvejr. Der er ingen begrænsninger, kun fantasien sætter grænser.

 

Liv i rummet

Væggene omfatter omtrent den største flade i et rum, og af den grund har valg af udsmykning på væggene et stort potentiale til at præge rummet. Præge rummet i form af, at bringe mønstre, farver og figurer ind i rummet, som samlet set giver værelset et personligt udtryk, da det er muligt at sammensætte de pågældende børneplakater, præcis som man ønsker. Der er ingen regler eller grænser for, hvordan et rum skal indrettes.

 

Skønne motiver

Børneplakater fås i et utal af bedårende og farverige motiver. Selvom plakaterne skiller sig ud i forhold til hinanden, har de alligevel én ting til fælles, nemlig et unikt, håndillustreret design og udtryk. Plakaternes motiver bliver nøje udvalgt efter tidens nyeste tendenser, for at imødekomme kundernes ønsker. Bløde figurer, sirlige linjer og fine detaljer – alle de små og kreative elementer er med til at danne den røde tråd gennem hele sortimentet. Der er en ære i at lave et gennemført produkt med tilhørende særlige detaljer.

Plakat af vandmelon

 

Alle plakaterne er gennemført i et karakteristisk nordisk design efter en tidsløs kvalitet.  Det er vigtigt at have bærende værdier  igennem hele processen, for at opnå succes det ønskede resultat hos kunden. Plakaterne er produceret og designet på baggrund af de følgende værdier.

 

  • Kærlighed
  • Glæde
  • Leg
  • Omsorg
  • Kreativitet

 

Ved nogle børneplakater har man mulighed for personliggørelse i form at tilføje et navn til plakaten. Af den grund vil plakaterne også være med til at gøre rummet mere autoktont, som herved også vil forstærke følelsen af at føle sig godt tilpas hjemme. Det hele handler om at skabe liv i et rum, og det er plakater i hjemmet i høj grad en løsning på.

 

Miljøvenlige plakater

En forudsætning for plakaterne er at de trykkes professionelt på miljøvenligt plakatpapir i markedets højeste kvalitet. Det er væsentligt at have et fokus på samfundets nuværende situation i forhold til miljørelaterede emner. Heraf er vigtigt at tage forbehold og forstå vigtigheden af at bevare og beskytte miljøet. Hvis der ikke tages forbehold for dette, vil jorden i en uoverskuelig fremtid i værste tilfælde ikke være anvendelig til beboelse. Dette er grunden til fokusset på miljøvenlige plakater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *