4 af mange tidspunkter, man kan benytte kranio sakral terapi for børn

Der er utroligt mange lidelser i livet, der kommer ud af det blå, som synes at være forholdsvist uforklarlige – og i mange tilfælde endda uhelbredelige. Ingen fortjener at skulle leve et helt liv med lidelser, man intet kan gøre ved. Dette findes der heldigvis en løsning på gennem terapi. Her vil du kunne komme af med psykiske så vel som fysiske lidelser gennem et forløb. Læs med videre, og oplev 4 af de ting, kranio sakral terapi kan hjælpe dit barn med.

Depression, angst og stress

Disse emner er ved børn så vel som voksne altid utroligt svære at forholde sig til. Du har som forælder måske oplevet, at dit barn har opført sig underligt gennem den seneste periode, og er begyndt at frygte, at det kunne omhandle nogle af de ovenstående psykiske lidelser. Inden du begynder at bebrejde dig selv for at være skyld i det gennem barnets opvækst, er det en perfekt løsning at benytte kranio sakral terapi før børn i særdeleshed. På denne måde vil man kunne komme frem til sagens kerne og løsrive barnet fra de lidelser, han eller hun end må gå med.

 

Besvær med indlæring og koncentration

Mange børn og unge mennesker døjer med at have svært ved at følge med i børnehaven, skolen eller uddannelsen, fordi det simpelthen er for svært at koncentrere sig – og andre gange går informationer blot ind ad det ene øre og ud af det andet. Dette er ofte grundet søvnmangel eller mangel på motion. Dog oplever mange også, at disse ting ikke kan løse problemet, hvorefter terapien er din ven. Her kan man finde ud af resultater så som, om det kan være grundet stress eller noget så basalt som ens fysiske vækst.

 

Tourettes syndrom

Tourettes findes i mange forskellige afspejlinger fra person til person. Nogen har det med at blinke helt vildt, andre udbryder af og til nogle pludselige ord, og så er der dem, der gør noget helt tredje. Disse tics kan rent faktisk godt behandles over en længere periode. Som udgangspunkt kan man godt forvente, at terapien ikke ser ud til at fungere umiddelbart. Dette er dog grundet terapiens møde med et presset nervesystem, der skal vænne sig til et nyt miljø. Med tiden vil personen blive helbredt.

 

Har du adoptivbørn?

Hvis du har adoptivbørn, har du måske været ude for nogle ubehagelige oplevelser for barnets vedkommende. Mange børn, der kommer udefra og ind i et nyt miljø erfarer, at have udfordringer med at ’passe ind’ i forskellige sociale sammenhænge. Derudover opleves det, at nogen kan have tillidsproblemer og sågar manglende tro på sig selv. Gennem terapi fra en meget erfaren behandler vil kranio sakral terapi også kunne hjælpe disse børn på rette spor.

 

Hvis dit barn går med nogle af disse lidelser, eller nogen lignende, burde du tage kontakt til en terapeut, som vil kunne udføre kranio sekral terapi for børn. Det vil være en kæmpe tjeneste for dit barn. Ikke blot i hans eller hendes yngre tid, men ligeså vel i teenageår og fremtidige liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *