Trænings bootcamp

En trænings bootcamp er godt til dem med nytårsforsæt!

Det er januar, og derfor er der stor sandsynlighed for, at du har påsat en nytårsfortsæt, som du håber at fuldføre. Desværre bliver langt under halvdelen af disse forsæt fuldført, og derfor får du i dag lidt tips og tricks til, hvordan det kan blive en succes. Det kommer til at handle om træning, da dette er noget af det, som folk oftest laver nytårsforsæt om. Det kommer til at handle om en trænings bootcamp, kost og så lidt om personlige trænere. Først og fremmest skal du lige have nogle råd med på vejen, som gælder for alle nytårsfortsæt. Du kan blandt andet tage nedenstående i brug, da dette hjælper til at skabe resultater:

  • Skriv dine mål ned
  • Udfør dit nytårsforsæt med andre
  • Hårdt arbejde er vejen frem, der er ingen vej udenom

Skriv dine mål ned

At skrive sine mål ned, gør at man husker dem, og så skal man også gerne have del-mål. Så kan du opleve små “sejre”, som giver dig lyst til at forsætte. Dine mål må meget gerne hænge fremme, for så er der andre, som der ser dem. Det kan betyde, at du føler, at du bliver nød til det. Og så må man bare lige tage til de to ugentlige træninger, som der følger med i den træning bootcamp, som du oven i købet har brugt penge på.

Vær mere end en om dit nytårsforsæt

Trænings bootcampNår man skal på en trænings bootcamp, så er man sammen med andre, og det gør bare det hele sjovere. Og så er det pludseligt ikke spild af penge, og så bliver man jo lidt glad, ligesom til træningerne. En trænings bootcamp kan også gøres uden nogen man kender, for man lærer hurtigt folk at kende, og der er kun glade folk omkring en. Det kan f.x. være, at man den ene uge i ens trænings bootcamp får besøg af en personlig træner fra Hvidovre, som bare pisker en, men samtidig er vildt morsom. Med pisker skal der selvfølgelig forstås, at personen får dig til at lave noget, og det giver i den grad sved på panden, men kiloene rasler også af så.

Hårdt arbejde

Men for at kiloene skal rasle af, når man er i gang med en trænings bootcamp, så skal der også hårdt arbejde til! Med hårdt arbejde menes der, at det ikke nytter, at man bare møder op. Man skal også lave noget, når man er til en træningstime, for ellers kan man ikke se nogen forandring, for så sker der ikke nogen forandring. Når man arbejder hårdt for at opnå et resultat, så er der faktisk et trick, som gør hele processen nemmere. Det er at spise sundt, for der er intet, som giver gode resultater, hvis man ikke spiser sundt. Derfor kan det være en ide at kombinere en trænings bootcamp med en kostplan. Hertil skal der siges, at en kostplan ikke behøves at være kedelig, for den kan nemlig skræddersyes. Dette vil gøre, at der er større chance for, at du også vil følge den!

 

Har du ikke helt råd til en bootcamp lige nu?

Så kan du kigge på hvilket træningsudstyr til hjemmetræning, der er forholdsvis billigt at få fat i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *