Pep din postkasse op med fine postkasse stickers

Regler for postkasser

Det er ikke alle, som er klar over, at der i Danmark er en Postlov, som man skal følge. Det giver mening for de fleste, at ens navn selvfølgelig skal fremgå på postkassen, for at man kan modtage sin post, men hvad mange ikke ved er, at det er et lovkrav. I 2010 blev Postloven revideret. Dette betød, at alle boliger, hvor der bor folk hele året runt, skal have en postkasse ud til den nærmeste offentlige vej. Postkassen skal være placeret lettilgængeligt, så postbuddet let kan omdele breve og pakker uden for meget besvær. Der er en lang række regler, som er lavet for at skabe bedre arbejdsvilkår for postbuddene. Hvis ikke man overholder disse regler, kan postbuddet nægte at aflevere posten. Hvis man ikke har opsat en postkasse, kan man i værste tilfælde risikerer en bøde.

 

Navn på postkassen

Alle postmodtagere i husstanden skal have deres navne skrevet på postkassen. Man skal minimum angive hele sit efternavn og forbogstavet på sit fornavn og mellem navn. Dette kunne eksempelvis være: H. Jensen. Derudover er det også vigtigt at huske at tilføje navnene på eventuelle børn i husstanden. Hvis man bor i en etageejendom skal etagen også stå på postkassen. Der er ikke regler for, hvordan navnet skal fremvises på postkassen. Man kan vælge at tilføje et navneskilt, men man kan også skrive navnet direkte på postkassen med selvklæbende bogstaver. Dette er noget som flere og flere benytter sig af, da det ser flot ud, samtidig med at det holder længe. Hvis man bruger et navneskilt eller et stykke papir, er det vigtigt at beskytte det med glas eller lignende, så det ikke falmer. Et falmet skilt, hvor man ikke kan læse, hvad der står, svarer til ikke at have noget navn på postkassen, og kan derfor også ende ud med, at man får en bøde.

 

Klistermærker til postkasse

I dag kan man få mange forskellige former for postkasse stickers, der kan være med til at gøre postkassen sjov og indbydende. Dette er særligt anbefalelsesværdigt, hvis der er børn i husstanden. Man kan flere steder få såkaldte familiestickers, hvilket betyder at der er en lille tegning af hver person i familien på postkassen. Navnene skal selvfølgelig stadig være der, men det er en sjov måde at vise, hvem der bor i huset. Man kan også få mere klassiske og simple klistermærker. Fælles for klistermærkerne er at de har en utrolig god holdbarhed, og er beregnet til at kunne klar slud og regn. De populære postkasse stickers findes i mange forskellige versioner, og kan købes online samt i fysiske butikker. Hvis man ønsker at undersøge, hvad der findes på markedet, kan man blot søge på navn til postkasse, og se hvilke udbydere der dukker op. Når man vælger klistermærkerne kan man vælge efter:

  • Størrelse
  • Skrifttype
  • Materiale
  • Farve
  • Pris
  • Dekoration

Hvis man en dag ønsker at få klistermærkerne af igen, så findes der en god metode til ikke at ridse postkassen. Man kan smøre klistermærkerne ind i olie og så tape et stykke plastik over det, så det er så lufttæt som muligt. Hvis man lader dette sidde en dag eller to, så det bliver naturligt opvarmet, burde man nemt kunne tage klistermærkerne af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *