Hundekurv

Din hund fortjener en lækker hundekurv!

HundekurvI Danmark findes der rigtig mange kæledyr, men et af de kæledyr som gemmer sig i fleste hjem, må jo være vores firebenet ven hunden. Hunden er nok mennesket bedsteven, og gør alt for at gøre sin ejer glad, fordi ejeren betyder så meget for dem. Men det er desværre ikke altid gengældt fra ejerens side, hvilket der helt klart skal laves om på. Det er blandt andet sådan noget som en hundekurv, der kan være et kæmpe problem for nogen, selvom det ikke er svært at handle ind. Det behøves ikke være en vildt dyr hundekurv, det skal bare være noget, som kan få din hund til at slappe af. Når det handler om en hundekurv, så er der nogle ting, som er gode at vide:

  • Placering af hundekurven
  • Plast eller plys

Placering af hundekurven

HundekurvNår du endelig har fået anskaffet en kurv til din hund, så er det vigtigt at hundekurven har en god placering. Du kender det godt selv, for du har jo også en seng, som skal stå en bestemt sted og have nogle bestemte ting. Det er ofte vigtigt for folk, at de har et varmt sted at sove, hvilket man oftest får med en dyne. Hunde har ikke en dyne og derfor er det vigtigt, at hundens hundekurv står et varmt sted, så de kan ligge uden at fryse natten lang. Det er også meget vigtigt at hundens hundekurv er tæt på familien, for ellers kommer hunden til at føle sig alene. Når hun føler sig alene, så kan den ikke sove og så bliver den trist, hvilket man meget gerne vil undgå. Det behøves ikke at være fysisk tæt på, det skal bare være et sted, hvor i selv opholder jer meget tit, fordi den så føler sig tilpas, fordi den altid er sammen med jer. Dermed føles det også for den som om, at den er sammen med jer, og så er alting jo godt. Men der er dog også en sidste ting, som man bare ikke må glemme, hvilket mange gør. Hunden skal også have ro, når den skal sove, ligesom du også skal. Dermed kan man ikke bare placere den i bryggereset, hvor vaskemaskinen, tørrertumbleren og meget andet larmen når det kører, for så får hunden ikke noget søvn.

Plast eller plys hundekurv

Det er også vigtigt at overveje hvilke kurv hunden skal have, især hvad der er praktisk. Ønsker man at have flere hundekurve, så skal man også overveje hvilken slags der skal bruges hvor. En plast hundekurv kan være meget smart at bruge, hvis det er en kurv som står i forgangen, fordi det typisk er her hunden ligger sig efter en gåtur hvor den er blevet beskidt. I plast kurven kan man nemlig ligge et håndklæde, hvor alt skidtet vil sætte sig i. I stuen skal hunden også have et sted at ligge og her er en kurv af plus eller andet stof meget god, fordi den kan ligge og putte sig og klø sig, hvis det er hvad den ønsker. Så glem ikke denne guide, næsten gang du skal købe en hundekurv, eller kender en som skal købe hundekurv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *