Pynt op til jul med fine Maileg nisser

Hvad er Maileg?

Maileg er et dansk firma, der laver legetøj og interiør til børn. Det blev grundlagt af Dorthe Mailil og hendes mand i 1999. Brandets mission er at kreere charmerende legetøj med fokus på detaljer. Produkterne er et perfekt sammenspil mellem skandinavisk design og gamle historiske fortællinger. Dorthe Mailil er særligt kendt for at designe ikoniske dyr, der har dannet rammen om brandet Maileg. Maileg ønsker at inspirere børn til at bruge deres fantasi, og forsvinde ind i en utopisk verden med det charmerende legetøj. Alle produkterne fra Maileg er skabt med kærlighed og omtanke, hvilket også kommer til udtryk gennem det høje kvalitetsniveau. Legetøjet er beregnet til at skulle opleves og deles, og den gode holdbarhed gør det muligt at give legetøjet videre til kommende generationer. De mange detaljer bringer legetøjet til live, og giver dem deres egne personligheder, som børnene kan afspejle sig i.

 

Maileg nisser

Maileg har i 18 år kreeret meget forskelligt legetøj, og der er kommet en masse forskellige figurer og tilhørende historier til familien. Nogle af disse er de populære Maileg nisser. Nisserne fra Maileg er utrolig charmerende og flotte, og også her er der lagt vægt på detaljerne. Hver nisse har sit helt eget udtryk, og de er alle med til at skabe en super hyggeligt stemning op til jul. Nisserne kan ikke kun bruges som legetøj til børnene, men også som julepynt og tilbehør rundt omkring i huset op til jul. Hvert år designer Maileg et nyt nissepar, hvilket betyder at man har mulighed for at samle på alle de forskellige nisser. Hver nisse har deres eget navn, hvilket gør dem mere personlige. Det er hyggeligt for hele familien at have en navngivet nisse fra Maileg siddende. Nogle af de mest kendte Maileg nisser er:

  • Kravlenissen med magnet
  • Mega nissen
  • Maxi nissen
  • Kalender nissen
  • Nisserne til ophæng

Nisserne fås i forskellige størrelser, materialer og prislejer, men fælles for alle modellerne er, at de bevarer Mailegs ånd og vision. Der er kræset for detaljerne, og nisserne har et unikt og fantasifuldt design. De fås til en meget overkommelig pris, hvilket betyder at de med fordel også kan gives som en værtindegave eller lignende.

Julenissens historie

Mange forbinder julen med søde og hyggelige nisser, men nissen har ikke altid været den lille rare fyr, som vi kender ham i dag. Første gang at nisserne blev brugt i sammenhæng med julen og som et symbol på hygge var i 1836. Julenissen har altså været en folkelig figur i mere end 150 år. Dette har ledt til mange forskellige fortolkninger af, hvordan nissen så ud, og hvad nissen egentlig laver. Dorthe Mailils fortolkning af nisser har opnået stor succes, da det forbinder de gamle historier med nyere skandinavisk design. Maileg laver ikke kun nisser, men også andet julepynt og tilbehør. Her finder man bl.a. kagedåser og servietter med nissemotiver og forskellige ornamenter til juletræet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *