Bradepande

Derfor er en bradepande essentiel til madlavning

BradepandeMange danskere er glade for kage hvilket tydeligt ses rundt på de danske arbejdspladser, men i den grad også på de danske uddannelses institutioner, for her kommer der mane undskyldninger for kage. Så snart mobilen ringer til et møde eller til en time, så er den første kommentar altid, at man skal tage med til næste møde/time. Det er ofte noget, som en lærer eller en chef siger, for så kan de nemmere få kage, uden at de selv skal slippe slanterne. Og så er det jo godt, at der findes bradepander, for hvis vi ikke skulle bruge en bradepande, hvad skulle vi så bruger, nå kagen skal bages.

Bradepander er nemme til transport

BradepandeMange mennesker bruger som sagt bradepanden, når de skal have kage med hen til et sted, fordi det så er nemmere at holde kagen intakt og lækker, alt andet få den oftest til at gå i stykker, miste smag eller miste den gode konsistens. Mange bradepander kan også købe med låg og andet køkkengrej, hvilket gør at man også kan have noget liggende ovenpå kagen, så man kan have meget mere med i bilen. Dog er det ikke kun kage vi vælger at bruge vores bradepander til, for vi elsker at bruge dem til alle former for madlavning. Derfor er det et vidunder, at man har lavet en brandepande, som har en indbygget grillindsats.

Madlavning i bradepande

Som sagt kan man købe mange forskellige bradepander til madlavning, men en af de bedste man kan købe, er nok den med indbygget grillindsats, fordi man så nemt kan lave noget lækkert. Man behøver nemlig ikke en grill, så det er en billig måde, at lave grillmad på, hvis man lige er flyttet hjemmefra, og hverken har penge eller plads til en grill. Man kan nemlig sørge for at der kommer lige så meget varme på kødet fra alle sider, hvilket betyder at man kan ‘riste’ kødet, så det var den har lidt sprøde ydre kant, men en lækker rosa kerne. Og det med at få et stykke kød, som er helt rosa farvet indvendigt er noget af det bedste, for det er så saftigt og smelter næsten på tungen. Og hvis vi kort skal opridse hvilken slag mad man kan lave med en bradepande, så kommer det nedestående:

  • Kød
  • Rodfrugter
  • Brød
  • Kage
  • Alt-i-en retter

BradepandeNogle af de her former for retter kender du nok, mens du aldrig har hørt om andre, som blandt andet alt-i-en retter. Det er en ret, som næsten fungere som en gryderet, bare med knap så meget væske. Mange vælger også at købe en pomfritrist, for så kan man lave sunde pomfritter og rodfrugter i sin bradepande, hvilket er utroligt lækkert. Det er noget, som flere er begyndt på, men der er dog tendenser til, at folk oftest spiser det om efteråret. Mange laver kage i deres bradepande, men de glemmer helt hvor lækre brød de kan lave i dem. Det er blandt andet foccacia, som kan bruges til mange retter, som lige er med til at give det sidste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *