Dickies bukser

Derfor bør du købe Dickies bukser

Historie:

Dickies blev stiftet af C.N. Williamson og E.E. Dickie tilbageDickies bukser i 1922. Det startede ud som en lille virksomhed, der producerede overalls, og er siden da blevet til et af de førende mærker indenfor holdbart arbejdstøj. Dickies har siden begyndelsen haft fokus på at udvide sig, og derudover kun at producere tøj i den højeste kvalitet. De har oplevet konstant vækst siden start, og de eneste tidspunkter de har oplevet modgang var under Den Store Depression i USA. Denne tilbagegang ophørte dog brat ved begyndelsen af 2. Verdenskrig, da Dickies producerede millioner af uniformer til de amerikanske soldater i krig. De var som før nævnt kendt for at udvikle tøj i et meget slidstærkt materiale, som mange hårdtarbejdende arbejdsmænd brugte dagligt, og det viste sig også at være en fordel, at udvikle uniformer i dette materiale. Gennem innovative løsninger og en konstant kontakt til kunderne har Dickens udviklet et verdensomspændende brand, der i dag bliver brugt af både mænd og kvinder i alle aldre.

Design:

På trods af at Dickies efterhånden er et gammelt mærke, der oprindeligt designede arbejdstøj, har de formået at følge med tiden, og blive ved med at forny sig, samtidig med at de holder fast i mærkets ånd. Deres tidløse design og de slidstærke materialer er i dag også blevet meget populære blandt unge, især unge skatere. Som skater har man brug for tøj, der kan holde til at få nogle skrammer, og som ikke går i stykker af at blive revet lidt rundt. Derfor er der i dag mange unge skatere, der går med tøj fra Dickies, ikke kun pga. det gode materiale og det flotte snit, men også grundet det stilede design. Dickies har formået at kombinere nye tendenser, samtidig med at de har holdt fast i den gode kvalitet og det kendte design, hvilket er en stor grund til at de i dag fortsat oplever så meget succes.

Dickies bukser

Bukser fra Dickies:

Særligt Dickies bukser har fået meget ros gennem årene grundet den gode holdbarhed. Dickies har formået at kreere en række modeller af bukser, der fungerer for folk i alle aldre. De laver både bukser til kvinder og mænd, og derudover findes bukserne også i mange forskellige designs. De mest kendte modeller af bukser fra Dickies er bl.a.:

  • 874 Work Pant
  • Slim Fit 872 Work Pant
  • New York Cargo Pant

Disse modeller repræsenterer alle en forskellig stilart, men kan stadigvæk bruges af mange forskellige typer mennesker. Deres erfaring med at producere uniformer for det amerikanske militær har inspireret deres Cargo Pants, som i dag er blevet utroligt populære. Dickies er med deres mange års erfaring blevet eksperter inden for udvikling af slidstærke bukser, hvilket har givet dem en meget bred fanskare. Man kan i dag både se håndværkere, skatere, forretningsfolk osv. gå i bukser fra Dickies, hvilket giver mærket et særligt ry for en bred diversitet, som ikke mange brands er i stand til at leve op til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *